Vrijwilliger

Voor onze klinieken in Kerkrade, Woerden en Gorinchem zoeken wij vrijwilligers die als gastheer of gastvrouw ons team komen versterken.

Wij zijn Elyse
Bij Elyse Klinieken voor Nierzorg richten wij ons op de behandeling van nierschade en nierfalen. Het verblijf in onze klinieken zo aangenaam mogelijk maken, daar gaan we voor. Dit doen we door het bieden van persoonlijke aandacht en gastvrijheid, uitstekende zorg en advies. De nefroloog, dialyseverpleegkundigen, de medisch maatschappelijkwerker en de diëtist werken daarbij nauw met elkaar én met de patiënt samen.

Elyse is een kleinschalige zorginstelling met een eigen poli voor preventieve nierzorg en deskundigheid op het gebied van predialyse en transplantatiebegeleiding. Met gemiddeld acht tot twaalf units voor dialyse in onze klinieken is er steeds een beperkt aantal patiënten in de kliniek aanwezig en kunnen we optimaal gehoor geven aan de wensen van patiënten. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten zich zo veel mogelijk thuis voelen.

Voel je thuis

Wat hebben wij te bieden?
Wij hebben jou als vrijwilliger een kleinschalige en professionele werkomgeving te bieden waarbij je echt onderdeel bent van het team. Het team bestaat uit zelfstandige, betrokken, verantwoordelijke en enthousiaste collega’s, die de allerbeste en persoonlijke zorg bieden aan onze dialysepatiënten.

Hoe mag jij een bijdrage leveren?
Wij zijn op zoek naar iemand die met zijn/haar gastvrije en positieve uitstraling een bijdrage wil leveren aan het ‘welkom voelen’ van onze patiënten en bezoekers. Je bent betrokken, enthousiast en hebt goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Je zorgt voor een praatje of doet een spelletje, brengt een kop koffie. Ondersteunt bij het aanbieden van een lichte lunch aan patiënten. Kortom, jij draagt met het team bij aan persoonlijke en betrokken zorg voor onze patiënten.

Vrijwilligersuren
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die onze teams versterken:

  • Gorinchem: Woensdag 9.00 – 12.00 uur.
  • Kerkrade: Maandag 9.00 – 12.00 uur en op woensdag 9.00 – 12.00 uur.
  • Woerden: Maandag, woensdag en vrijdag 14.00 – 17.00 uur. Dinsdag, donderdag en zaterdag 9.00 – 12.00 uur. Woensdag 9.00 – 12.00 uur.

.

Interesse & persoonlijk contact
Hebben wij jouw interesse gewekt en denk je dat jij je thuis zou kunnen voelen bij Elyse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op door een mail te sturen naar HR@elyseklinieken.nl. Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling kan geven aan de functie van gastheer/gastvrouw.

Let op
Ontvang je momenteel een WW-uitkering van het UWV? Dan mogen wij jou vanuit wettelijke regels helaas geen plek aanbieden als vrijwilliger.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.