Vrijwilliger; gastheer/gastvrouw (Gorinchem)

Voor onze kliniek in Gorinchem zoeken wij vrijwilligers als gastheer of gastvrouw

Voel je thuis

Elyse klinieken voor nierzorg richt zich op de behandeling van nierfalen. Behandelingen minder belastend maken, daar gaan we voor. Het team maakt het verblijf in de kliniek voor patiënten zo aangenaam mogelijk door het bieden van gastvrijheid en uitstekende zorg en advies. De nefroloog, verpleegkundigen, de maatschappelijk werker en de diëtist werken daarbij nauw samen.
Elyse is kleinschalig en toegankelijk met een eigen poli voor preventieve nierzorg en deskundigheid op het gebied van predialyse en transplantatiebegeleiding. Met gemiddeld acht tot twaalf units voor dialyse in onze klinieken is er steeds een beperkt aantal patiënten in de kliniek aanwezig en kunnen we optimaal gehoor geven aan de wensen van patiënten.
Elyse is een groeiende organisatie. Er zijn vestigingen in Amstelveen (i.s.m. VUmc), Emmeloord, Kerkrade, Gorinchem (i.s.m. Albert Schweitzer Ziekenhuis & Rivas) en Woerden. Elyse is onderdeel van B. Braun. Een organisatie met 375 klinieken wereldwijd.

Wij zijn Elyse: zelfstandig, verantwoordelijk, betrokken en energiek!

Jouw activiteiten:
Jouw gastvrije en positieve uitstraling maakt dat de bezoekers en patiënten zich welkom voelen. Je begeleidt patiënten van en naar de dialysestoel en zorgt voor een kop koffie en een praatje. Ook bereid je een lichte lunch die je aanbiedt aan patiënten. Daarnaast zijn er mogelijkheden tot het verrichten van licht facilitaire werkzaamheden.

Jouw profiel
Wij zoeken een betrokken en enthousiaste vrijwilliger met goede sociale vaardigheden.

Bijzonderheden
Wij bieden een prettige werkomgeving met een team vol leuke collega’s. Wij zoeken vrijwilligers voor de woensdag en de vrijdag van 9.30 uur – 12 uur. De vrijwilliger komt bij voorkeur 1 vaste ochtend per week.

Interesse?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie van gastheer/gastvrouw.
Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Myriam Zeelen, Zorgmanager, via 06-13 80 14 99.