Vacature (leerling) dialyseverpleegkundige Kerkrade (32 uur)

Voor onze kliniek in Kerkrade zoeken wij een dialyseverpleegkundige of een leerling dialyseverpleegkundige voor 32 uur per week.

Voel je thuis

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor patiënten. We denken dan niet alleen aan het bieden van medische zorg, want we zijn ervan overtuigd dat patiënten zich beter voelen als er ook persoonlijke aandacht voor hen is. Daarom bieden we onze zorg en méér in een kleinschalige huiselijke sfeer, waarin de wensen van patiënten centraal staan.

In onze zelforganiserende teams werken collega’s samen om dit waar te maken. Het team is oplossingsgericht, organiseert de dagelijkse gang van zaken en neemt binnen de eigen verantwoordelijkheden beslissingen. We zoeken medewerkers die zich daarin thuis voelen, die energiek en betrokken zijn, mensen die het beste uit zichzelf en anderen halen, die graag samenwerken, nieuwe ontwikkelingen volgen in het vak en met ideeën komen om het werk nog beter te doen.

Wij zijn Elyse: zelfstandig, verantwoordelijk, betrokken en energiek!

Jouw activiteiten:
Je bent verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg voor hemodialysepatiënten in onze klinieken. Je geeft voorlichting aan patiënten en je denkt mee over patiëntenzorg en beleid. Je bent bereid extra of aanvullende werkzaamheden in werkgroepen of ondersteunende diensten op te pakken.

Jouw profiel

  • Gediplomeerd verpleegkundige met BIG registratie
  • In het bezit van diploma dialyseverpleegkundige en bij voorkeur enkele jaren werkervaring als dialyseverpleegkundige
  • Leergierig, flexibel en goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig, proactief en capabel bij wisselende werkdruk
  • Een blik die verder kijkt dan het werk in de kliniek

.

Bijzonderheden
Ben je nog geen gediplomeerd dialyseverpleegkundige, maar enthousiast om de opleiding tot dialyseverpleegkundige te gaan doen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We hebben een opleidingsplek op onze locatie per april 2019.

Wij bieden naast een uitdagende werkomgeving een marktconforme vergoeding (Cao Ziekenhuizen), aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor ontwikkeling en scholing.

Onze organisatie
Elyse Klinieken voor Nierzorg richt zich op de behandeling van nierfalen. Behandelingen minder belastend maken, daar gaan we voor. Het team maakt het verblijf in de kliniek voor patiënten zo aangenaam mogelijk door het bieden van gastvrijheid en uitstekende zorg en advies. De nefroloog, verpleegkundigen, de maatschappelijk werker en de diëtist werken daarbij nauw samen.

Elyse is kleinschalig en toegankelijk met een eigen poli voor preventieve nierzorg en deskundigheid op het gebied van predialyse en transplantatiebegeleiding. Met gemiddeld acht tot twaalf units voor dialyse in onze klinieken is er steeds een beperkt aantal patiënten in de kliniek aanwezig en kunnen we optimaal gehoor geven aan de wensen van patiënten.

Elyse is een groeiende organisatie. Naast Kerkrade zijn er de vestigingen in Amstelveen (i.s.m. VUmc), Emmeloord, Gorinchem (i.s.m. Albert Schweitzer Ziekenhuis & Rivas Zorggroep) en Woerden. Elyse is onderdeel van B. Braun. Een organisatie met meer dan 375 klinieken wereldwijd.

Interesse?
Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Myriam Zeelen, Zorgmanager, via 06-13 80 14 99.
Denk je dat Elyse een plek is waar je je thuis zou voelen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar HR ter attentie van Hanka Breimer, hanka.breimer@elyseklinieken.nl.