Vacature diëtist (30 uur per week)

Dit is geen gewone ziekenhuisbaan, dit is een baan bij Elyse!

Ben jij onze nieuwe betrokken en enthousiaste diëtist?locaties Elyse

Ben jij energiek en weet jij het beste uit jezelf en anderen halen? Voor onze nierzorgklinieken in Amstelveen, Woerden en Gorinchem zoeken wij een diëtist voor 30 uur per week.

Over je werk

Als diëtist binnen de Elyse klinieken ligt de nadruk van jouw werkzaamheden op de (poliklinische) behandeling van patiënten met nierschade en nierfalen, zowel predialyse- als -dialysepatiënten. Je houdt je daarnaast bezig met het adviseren en voorlichten van betrokken zorgverleners, en participeert hierbij actief in een multidisciplinair team.

Binnen de groeiende organisatie neem je deel aan diverse innoverende projecten die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de patiëntenzorg algemeen en diëtetiek in het bijzonder. Je draagt actief bij aan de verdere positionering van het team Diëtetiek binnen het beleid van onze organisatie.

Hier kom je te werken

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor patiënten. Niet alleen bij het bieden van medische zorg, want we zijn ervan overtuigd dat patiënten zich beter voelen als er ook persoonlijke aandacht voor hen is. Daarom bieden we onze zorg in een kleinschalige huiselijke sfeer, waarin de wensen van patiënten zoveel mogelijk centraal staan. De nefroloog, verpleegkundigen, de maatschappelijk werker en de diëtist werken daarbij nauw samen.

In onze zelforganiserende teams maken we dit samen waar. Het team is oplossingsgericht, organiseert de dagelijkse gang van zaken en neemt binnen de eigen verantwoordelijkheden beslissingen. We zoeken collega’s die zich daarin thuis voelen, die graag samenwerken, nieuwe ontwikkelingen volgen in het vak en met ideeën komen om het werk nog beter te doen.

Je werkt op verschillende locaties. In eerste instantie zijn dit de klinieken van Amstelveen, Woerden en Gorinchem. Op termijn kunnen dit meer of andere locaties worden. Geen werkdag is hetzelfde, je bepaalt zelf de prioriteiten in de werkzaamheden en maakt een indeling van je werkdagen.

Wij zijn Elyse: zelfstandig, verantwoordelijk, betrokken en energiek!

De Elyse Klinieken voor Nierzorg zijn gespecialiseerd in zorg voor patiënten met nierschade en nierfalen. Op vijf locaties in Nederland behandelt Elyse meer dan 600 mensen met een verminderde nierfunctie.

We bieden patiënten het hele traject, van poli tot hemodialyse:

• Pre-dialyse zorg
• Hemodialyse thuis of in onze kliniek
• Voor- en nazorg voor transplantatie patiënten.
• Vakantiedialyse

 

Dit bieden we jou!

Bij Elyse wordt gewerkt volgens de jaarurensystematiek, dit houdt in er dat er geen vaste werkdagen en werktijden worden vastgelegd. Onze klinieken zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Je krijgt de vrijheid om hierbinnen – in afstemming met je team- zelf je werkuren in te plannen. Wij bieden naast een uitdagende werkomgeving een marktconforme vergoeding (volgens de cao voor ziekenhuizen), laptop, telefoon, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en ruimte voor ontwikkeling en scholing.


Jouw profiel

  • Je hebt een HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd, bij voorkeur aangevuld met de post-HBO cursus Voeding bij Nierziekten.
  • Je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.
  • Je hebt werkervaring als diëtist in de chronische patiëntenzorg.
  • Je bent een enthousiaste, ambitieuze diëtist met verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt prima in teamverband werken, waarbij je een uitdaging ziet in zelfstandig werken binnen de zelforganiserende multidisciplinaire teams.
  • Je bent benaderbaar en hebt goede sociale vaardigheden.
  • Je bent pro-actief, initiatiefrijk en flexibel. Bovendien kun je goed schakelen en ‘out-of-the-box’ denken.
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal.
  • Je hebt een rijbewijs en je beschikt over een auto.


Is het een match?

Denk je dat Elyse een plek is waar je je thuis zou voelen? Wat leuk! Stuur dan je cv en motivatiebrief naar HR ter attentie van Corinne de Bruijn, hr@elyseklinieken.nl. Wil je meer informatie over de functie, neem dan je contact op met Marjolein Fermie (zorgmanager a.i.) via 06-21555614. Reageren kan tot en met vrijdag 6 augustus. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 32.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ook geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.