Dialyseverpleegkundige Emmeloord (24-36 uur per week)

Voor onze kliniek in Emmeloord zoeken wij een enthousiaste kandidaat die als dialyseverpleegkundige ons team komt versterken.

Wij zijn Elyse

Bij Elyse Klinieken voor Nierzorg richten wij ons op de behandeling van nierschade en nierfalen. Het verblijf in onze klinieken zo aangenaam mogelijk maken, daar gaan we voor. Dit doen we door het bieden van persoonlijke aandacht en gastvrijheid, uitstekende zorg en advies. De nefroloog, dialyseverpleegkundigen, de servicemedewerker, medisch maatschappelijk werker, dietist en secretaresse werken daarbij nauw met elkaar én met de patiënt samen.

Elyse is een kleinschalige zorginstelling met een eigen poli voor preventieve nierzorg en deskundigheid op het gebied van pre-dialyse en transplantatiebegeleiding. Met gemiddeld acht tot twaalf units voor dialyse in onze klinieken is er steeds een beperkt aantal patiënten in de kliniek aanwezig en kunnen we optimaal gehoor geven aan de wensen van patiënten. Samen zorgen we ervoor dat onze patiënten zich zo veel mogelijk thuis voelen.

Voel je thuis

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden jou als dialyseverpleegkundige een kleinschalige en professionele werkomgeving, waarbij je onderdeel bent van een betrokken en bevlogen team. Het team bestaat uit zelfstandige, betrokken, verantwoordelijke en enthousiaste collega’s die samen de allerbeste persoonlijke zorg bieden aan onze dialysepatiënten.

Wij bieden naast een uitdagende werkomgeving in een zelf organiserend multidisciplinair team marktconforme arbeidsvoorwaarden, afgeleid uit de cao ziekenhuizen. Daaronder valt onder andere de betaling van een dertiende maand, 8,33% vakantietoeslag en naast vakantiedagen een persoonlijk levensfase budget. Daarbij is er ruimte voor scholing en ontwikkeling. Het bij de functie horende salaris is ingedeeld in FWG 50, dat afhankelijk van de achtergrond en relevante ervaring minimaal € 2.468,- en maximaal € 3.490,- bruto bedraagt op basis van een fulltime dienstverband.

Hoe mag jij een bijdrage leveren?

Als dialyseverpleegkundige ben jij onderdeel van het team doordat je verantwoordelijk bent voor de verpleegkundige zorg voor hemodialysepatiënten in onze klinieken. Daarnaast geef je voorlichting aan patiënten en je denk je mee over patiëntenzorg en beleid. Je bent bereid extra of aanvullende werkzaamheden in werkgroepen of ondersteunende diensten op te pakken.

Jouw profiel

  • Gediplomeerd verpleegkundige met BIG registratie
  • In het bezit van diploma dialyseverpleegkundige en bij voorkeur enkele jaren werkervaring als dialyseverpleegkundige
  • Leergierig, flexibel en goede communicatieve vaardigheden
  • Zelfstandig, proactief en capabel bij wisselende werkdruk
  • Een blik die verder kijkt dan het werk in de kliniek
  • Denkt mee in de ontwikkeling van de afdeling

Bijzonderheden

Onze kliniek in Emmeloord is geopend op maandag, woensdag en vrijdag, je werkuren zullen in overleg met collega’s worden ingepland. In onderling overleg kan worden gevraagd op andere locaties te werken. Je hebt bij Elyse geen nachtdiensten en de avonddienst duurt tot 20.00 uur.

Interesse & persoonlijk contact

Hebben wij jouw interesse gewekt en denk je dat jij je thuis zou kunnen voelen bij Elyse? Maak dat dan kenbaar door een motivatiebrief en je CV te sturen naar HR@elyseklinieken.nl.  Wij kijken uit naar je reactie. Mocht je vooraf nog meer informatie willen verkrijgen over de functie, neem dan gerust contact op met onze zorgmanager Brian McGeehan via 06-23077872.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.