Voor Elyse Klinieken voor Nierzorg zoeken wij een HBO stagiair of studenten onderzoeksgroep studierichting Kwaliteitsmanagement.

Werken bij Elyse betekent dat je je volop mag richten op waar je goed in bent en wat je graag doet: zorgen voor hoge kwaliteit en veilige zorg voor patiënten en medewerkers.

Bij Elyse denken we niet alleen aan het bieden van medische zorg, want we zijn ervan overtuigd dat patiënten zich beter voelen als er ook persoonlijke aandacht voor hen is. Daarom bieden we onze zorg en méér in een kleinschalige huiselijke sfeer, waarin de wensen van patiënten centraal staan.

In onze zelforganiserende teams werken collega’s samen om dit waar te maken. De teams zijn oplossingsgericht, organiseren de dagelijkse gang van zaken en nemen binnen de eigen verantwoordelijkheden beslissingen. We zoeken medewerkers die zich daarin thuis voelen, die energiek en betrokken zijn, mensen die het beste uit zichzelf en anderen halen, die graag samenwerken, nieuwe ontwikkelingen volgen in het vak en met ideeën komen om het werk nog beter te doen.

Stageopdracht
Onze patiënttevredenheid is een groot goed. Door iedereen bij Elyse wordt er alles aan gedaan om te kunnen voldoen aan de wensen van onze patiënten. Om de patiënttevredenheid te meten willen wij in het najaar 2018 een global patient satisfaction survey in elke kliniek uitvoeren. Daarnaast willen we in één kliniek een spiegelgesprek uitvoeren.

Survey
Voor de survey maken wij gebruik van een reeds bestaande internationale survey van onze moedermaatschappij B. Braun. Deze moet vertaald en kan aangevuld worden met een kleine set extra vragen. Vervolgens zullen onze patiënten gemotiveerd moeten worden tot deelname aan het onderzoek en waar nodig ondersteund bij het invullen hiervan. Alle data zullen digitaal verwerkt moeten worden en een rapportage opgesteld met de bevindingen en aanbevelingen voor Elyse totaal en per kliniek.

Spiegelgesprek
Daarnaast zal er in één kliniek een spiegelgesprek georganiseerd moeten worden. Met betrokkenen zullen de gespreksonderwerpen vastgesteld worden en besproken met de externe begeleiding. De patiënten zullen geïnformeerd en geënthousiasmeerd worden voor deelname. Met een spiegelgesprek zitten de patiënten (en eventueel naasten) in een kring en voeren het gesprek met de gespreksleider. De zorgverleners zitten er in een kring omheen als toehoorders. De resultaten van de bijeenkomst (mbv geluidsopname) worden uitgewerkt in een rapportage met aanbevelingen.

Jouw profiel

  • Je bent een enthousiaste student(e) met een studierichting Kwaliteitsmanagement of een andere relevante richting;
  • Je hebt enige werk- en/of stage-ervaring opgedaan;
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en assertief;
  • Je bent bereid tot het bezoeken van alle Elyse klinieken;
  • Je bent beschikbaar vanaf september.

.

Wij bieden naast een uitdagende zelfstandige stage een goede stagebegeleiding en een stagevergoeding.

Interesse?
Wil je meer informatie over de stage dan kun je contact opnemen met Marjolein van der Pol, Senior beleids- en kwaliteitsadviseur, via 06 10 29 00 18.
Denk je dat Elyse Klinieken voor Nierzorg een plek is waar je je thuis zou voelen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hanka.breimer@elyseklinieken.nl.