Kerkrade

Elyse Kerkrade
Smedenstraat 4
6461 GA Kerkrade
T: 045 – 545 74 84
F: 045 – 545 83 10
E: info@elyseklinieken.nl
Nefroloog: Jeroen Slebe

Procedure verwijzen
Uw huisarts kan u verwijzen naar een Elyse kliniek door contact met ons op te nemen. Elyse houdt zich hierbij aan de landelijke richtlijnen van LTA (Landelijk Transmurale Afspraak) chronische nierschade.

Vakantie rondom Kerkrade
Er zijn volop mogelijkheden om op vakantie te gaan in de buurt van een Elyse kliniek. We bieden dialysepatiënten de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van een vakantie doordat ze in alle Elyse klinieken kunnen rekenen op de zorg en aandacht die ze gewend zijn.

Een vakantie in Zuid Limburg en dialyseren gaan prima samen. De regio biedt veel mogelijkheden. Elyse Kerkrade is gevestigd in een eigen pand met parkeermogelijkheden voor de deur.

Kerkrade grenst aan Duitsland. Keizerstad Aken en het nostalgische Selfkant liggen in de buurt. Ook het Belgische Hasselt en Luik liggen in de regio. In Zuid Limburg zijn Valkenburg en Maastricht favoriete bestemmingen voor toeristen. Met de dieseltrein door Zuid Limburg reizen is mogelijk via de ´miljoenenlijn’.

Ook Kerkrade is aantrekkelijk voor de vakantieganger. Klooster Rolduc in Kerkrade stamt uit 1104. Het is het grootste kloostercomplex van Nederland, waar tegenwoordig overnacht kan worden. Kerkrade wordt ook wel klankstad genoemd, het is een muziekstad. Jaarlijks wordt het Orlando festival georganiseerd en eens in de vier jaar het Wereld Muziek Concours. Het Gaiapark in Kerkrade is door het publiek al vier keer gekozen tot mooiste dierentuin van de Benelux.