Amstelveen

Niercentrum a/d Amstel (Samenwerkingsverband Elyse en VUmc)
Laan van de Helende Meesters 8
1186 AM Amstelveen
T: 020 – 810 03 50
F: 020 – 8100 359
E: info@niercentrumamstel.nl
W: www.niercentrumamstel.nl
Nefrologen: Wim Rüger en Aegida Neradova

Procedure verwijzen
Uw huisarts kan u verwijzen naar een Elyse kliniek door contact met ons op te nemen. Elyse houdt zich hierbij aan de landelijke richtlijnen van LTA (Landelijk Transmurale Afspraak) chronische nierschade.

Vakantie rondom Amstelveen
Er zijn volop mogelijkheden om op vakantie te gaan in de buurt van een Elyse kliniek. We bieden dialysepatiënten de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van een vakantie doordat ze in alle Elyse klinieken kunnen rekenen op de zorg en aandacht die ze gewend zijn.

De Elyse kliniek voor nierzorg in Amstelveen is gevestigd in het Amstelland ziekenhuis en bekend onder de naam: Niercentrum aan de Amstel. Amstelveen ligt in de provincie Noord-Holland. Het is zowel een plaats als een gemeente. De bebouwde kom grenst aan Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Je zou het een voorstad van Amsterdam kunnen noemen.

Door de goede bereikbaarheid is Amstelveen een belangrijke speler in de metropoolregio. Zakelijke dienstverlening, handel en vervoer zijn de voornaamste activiteiten. Deze goede bereikbaarheid zorgt er ook voor dat steeds meer mensen uit Amsterdam en de wijde omgeving er voor kiezen om in het Amstelveense Stadshart een dagje ontspannen te gaan winkelen. Het Stadshart heeft een ruim aanbod aan bekende ketens en internationale merken. Je kan er naar hartenlust overdekt shoppen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Amstelveen is door de ligging dicht bij Amsterdam een uitstekende uitvalsbasis voor toeristen die een bezoek willen brengen aan deze wereldstad en andere favoriete bestemmingen in de regio, zoals de Zaanstreek (Zaanse Schans) met het oud Hollandse landschap.