Disclaimer

Op deze internetpagina’s vindt u algemene informatie van en over Elyse Klinieken voor Nierzorg. Deze pagina’s geven geen gespecialiseerd advies of instructies over de zorgverlening van Elyse. Hebt u specifieke vragen onze zorgverlening, neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Deze internetpagina’s bevatten informatie bestemd voor een breed publiek. De informatie op deze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kunnen wij geen garantie geven dat deze informatie volledig is of volledig blijft. Aan informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. Heeft u een gerichte (zorg) vraag dan vragen wij u contact op te nemen met ons om een afspraak in te plannen met één van onze zorgverleners.

Elyse doet er alles aan om u steeds correcte en actuele informatie aan te bieden. Elyse kan echter niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade veroorzaakt door deze informatie. Het gebruik van deze internetpagina’s en alle andere (gelinkte) pagina’s en hun inhoud, gebeurt op eigen risico van de gebruiker, Elyse Klinieken voor Nierzorg aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid.

Deze internetpagina’s bevatten ook informatie van derden en links naar andere internetpagina’s. Waar mogelijk hebben wij dit zo goed mogelijk aangegeven. Elyse kan niet aansprakelijk gesteld worden voor informatie verstrekt door derden.

Alle afbeeldingen en gegevens op deze internetpagina’s, voor zover deze reproduceerbaar zijn, zijn beschermd door auteursrechten of door andere eigendomsrechten. Wilt u informatie van onze website gebruiken of reproduceren? Neem dan altijd eerst contact met ons op om schriftelijk toestemming hiervoor te krijgen (via info@elyseklinieken.nl). Zonder deze toestemming mag informatie van deze website niet gereproduceerd worden.

Elyse behoudt zich het recht om de inhoud van deze internetpagina’s zonder voorafgaande waarschuwing te wijzigen. Elyse Klinieken voor Nierzorg kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.